dw3 onlinemarketing analytics

Online marketing

 
Meer bezoekers, meer leads, meer klanten

dw3 zorgt voor meer bezoekers van uw website. Van zoveel mogelijk bezoekers maken we trouwe klanten van u en ambassadeurs van uw producten of diensten.

Hiervoor gebruiken we een aantal technieken:

  • Google Analytics
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • AdWords advertenties (SEA)
  • sociale media campagnes
  • content marketing
  • e-mail marketing

 

Vraag meer info of een vrijblijvende offerte
 

Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u meer inzicht in wie uw bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en wat ze op uw website doen. Op basis van deze gegevens kan u uw website optimaliseren en uw conversie verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door hoger te scoren in de zoekresultaten, komen er meer relevante bezoekers (lees: potentiële klanten) naar uw website. Hoe meer relevante bezoekers, hoe beter!

AdWords advertenties (SEA)

Door middel van zoekmachineadvertenties kan u doelgericht online adverteren. Deze advertenties verschijnen bovenaan bij de zoekresultaten en u betaalt enkel wanneer er iemand effectief op de link klikt.

Social Media

Sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks gebruik. De aanwezigheid van uw merk of product op social media is een vast onderdeel van elk marketingplan.

Content marketing

Relevante, kwaliteitsvolle en vindbare content. Waardevolle en relevante inhoud die perfect is afgestemd op uw doelgroep. Goed gemaakte en relevante content wordt door de lezer gezocht en hoeft niet gepusht te worden.

E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtige tool die nog altijd zijn plaats heeft binnen online marketing. E-mail marketing kan verschillende troeven voorleggen die leiden tot meer leads en omzet. Een slimme strategie vergroot uw engagement en levert nieuwe klanten op.
 
Samenwerken?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.