DW3 is een full service internetbureau. Wij ontwikkelen digitale strategieën en concepten, creëren succesvolle websites en activeren deze met doelgerichte online marketing.

DW3 is begonnen als Dynamic Webdesign vanaf januari 2000. Sindsdien zijn we steeds bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites op maat van de klant. Dit doen wij met gemotiveerde medewerkers die gepassioneerd zijn door hun vak. Dankzij onze ervaring en doordat wij voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwe technieken kunnen wij op elk moment de nieuwste webapplicaties met een professionele kwaliteit aan onze klanten voorleggen. Wij staan paraat om ons beste beentje voor te zetten voor de kleine zelfstandige, KMO's evenals de grote ondernemingen.

 

 

Missie

Onze missie bestaat erin u een totale internetoplossing aan te bieden. Naast het ontwerpen van nieuwe websites en de optimalisatie hiervan om een toppositie te bereiken in de zoekmachines biedt DW3 u ook volgende diensten aan:

  • professionele hosting
  • domeinnaamregistratie
  • e-mail beheer
  • grafisch ontwerp
  • online marketing

Full Service Internetbureau

DW3 is een full service internetbureau. Onze gepassioneerde medewerkers hebben kennis van strategie, online marketing, mobile first design en techniek. Sinds 2015 maken wij ook grafische ontwerpen voor onze klanten. Wij ontwerpen nieuwe logo's, een volledige huisstijl, flyers, brochures, enzovoort.

 

 

 

Algemene gegevens


dw3
Herenthoutseweg 8
2222 Wiekevorst
(Heist-op-den-Berg)

+32 498 27 10 99
info@dw3.be

BTW Nr.: BE 0820 431 245
IBAN: BE88-1030-2315-1241
BIC: NICABEBB

Contacteer ons

Samenwerken?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.